Despre Avocati Litigii

Suntem o echipa de profesionisti ambitiosi, care cred cu tarie in rolul de sfatuitor al avocatului care actioneaza in orice situatie in interesul clientului sau.

Depunem in permanenta eforturi pentru a spori eficienta muncii noastre privind intotdeauna provocarile unei noi spete din perspectiva clientilor nostri si ne asiguram ca succesul nostru este determinat de succesul lor.

Principiile dupa care actionam in activitatea noastra sunt: profesionalism, respect si incredere fata de client, integritate, performanta, rezultate.

Puterea echipei noastre dar si experienta si specializarea individuala a membrilor acesteia, ne permit sa abordam in mod riguros fiecare caz in parte si sa raspundem oricarei noi provocari cu profesionalismul, rapiditatea si expertiza necesara.

Avocati

Avocat Brâncuș Marius Gabriel

Studii: Licentiat in drept al Universitatii Bucuresti - promotia 1999
Studii postuniversitare: Drept privat, Reglementari cuprinse in noul Cod Civil si noul Cod de procedura civila -2011- Facultatea de drept - Universitatea Bucuresti
Universitatea Nicolae Titulescu - Masterat Dreptul Afacerilor, promotia 2006
Limbi straine: engleza si spaniola

Activitate profesionala: Domnul avocat Brancus este avocat definitiv si membru al Baroului Bucuresti din anul 2006, dupa ce a activat ca si consilier juridic din anul 2000.

Domenii de expertiza: drept comercial (toate subramurile), drept penal (infractionalitate economica si patrimoniala), contencios administrativ, dreptul muncii, drept civil, malpraxis medical.

Experienta semnificativa: domenii - transporturi de marfuri, productie, leasing, executari silite.

Contact: Caderea Bastiliei 56-58, etaj 1, biroul 10B, sector 1, Bucuresti
Mobil: +4 0722.70.92.14
e-mail: avocatbrancus[at]avocatilitigii.ro

Servicii si arii de expertiza juridica

Serviciile acordate clientilor nostri constau in acordarea de consultanta si asistenta juridica, reprezentarea in fata instantelor de judecata, a curtilor de arbitraj sau in fata tertilor - persoane fizice sau juridice, redactarea actelor cu caracter juridic, indeplinirea procedurilor administrative in relatia cu organismele competente, informarea permanenta in legatura cu fiecare demers pe care il facem.

Ariile de expertiza pe care echipa noastra le acopera sunt :

Drept Comercial

Drept comercial - cu toate subramurile sale : consultanta permanenta privind functionarea societatii comerciale, contracte comerciale, contracte speciale, recuperari creante, dar si modificare si incetarea societatii comerciale, dizolvare, lichidare, procedura insolventei - reorganizare judiciara si faliment.

Drept Penal

Drept penal - infractionalitate - economic si patrimonial: inselaciune in relatiile comerciale, specula, concurenta neloiala,deturnare de fonduri,delapidare, evaziune fiscala, fals in inscrisuri, specula, bancruta frauduloasa, abuz in serviciu, fapte de coruptie, infractiuni economice prevazute de legi speciale.

Dreptul Muncii

Dreptul muncii - consultanta privind raporturile juridice de munca, asistenta in negociere si efectuarea formalitatilor de inregistrare a Contractului de munca, asistenta in conflicte de munca, conflicte in executarea Contractului Individual de Munca sau Contractului Colectiv de Munca, conflicte colective de munca (greve, actiuni sindicale), drepturi salariale neachitate, concedieri colective, accidente de munca, sanctiuni disciplinare, suspendarea contractului de munca, raspunderea patrimoniala, etc.

Drept Civil

Drept civil - drepturi reale si investitii imobiliare - asistenta privind dobandirea dreptului de proprietate, precum si asistenta in elaborarea si negocierea contractelor de vanzare-cumparare de bunuri imobile, actiuni in revendicare atat pe dreptul comun cat si pe legi speciale.

Contencios Administrativ

Contencios Administrativ - asistenta in litigii ce au ca obiect acte emise de autoritati publice - contracte de concesiune, obligarea autoritatilor publice la emiterea unor acte administrative, anularea unor acte administrative, incalcarea dreptului de proprietate, exproprieri pentru motive de utilitate publica, regimul juridic al strainilor, obligatii fiscale, achizitii publice,obligatii fiscale, etc.

Cariere

Pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de calitate la cel mai inalt nivel este necesar sa avem alaturi de noi oameni tineri, entuziasti, extrem de bine pregatiti, care sa impartaseasca valorile noastre.
Atitudinea si respectul fata de client, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea, etica sunt calitatile pe care le cautam si care definesc cultura noastra.
Angajamentul nostru pentru crearea si mentinerea unui mediu de lucru profesionist, dinamic, cu provocari intelectuale si profesionale este ferm.

Dincolo de studiile universitare sau postuniversitare, dincolo de expertiza si experienta profesionala, cautam intotdeauna oameni care pot interactiona si comunica cu usurinta cu clientii, care sa poata privi lucrurile din perspectiva acestora, dar in acelasi timp sa aiba o viziune de ansamblu obiectiva asupra spetelor pentru a putea gasi cea mai buna solutionare a acestora.
Consideram ca echipa noastra performeaza prin utilizarea intregii game de cunostinte, experiente, abilitati si aptitudini ale fiecarui membru in parte.

Astfel, fie ca esti la inceput de drum in cariera juridica sau ai deja o experienta relevanta, te poti alatura echipei noastre.
Asteptam pe adresa noastra office[at]avocatilitigii.ro CV-ul tau impreuna cu o scrisoare de intentie si vei fi contactat in functie de posturile vacante si profilul tau general.

Trimite-ne un mesaj
Nume
E-mail
Subiect
Mesaj
 

Sunt de acord ca Avocati Litigii sa proceseze datele mele personale din formularul de mai sus!
Unde ne gasiti

Caderea Bastiliei 56-58 Sector 1
etaj 1, biroul 10B
Bucuresti, Romania

+4 0722 70 92 14